newspaper

Live δεδομένα από τον μετεωρολογικό μας σταθμό

Σχετικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Αγαπητοί κηδεμόνες και μαθητές

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια των μαθημάτων εξ αποστάσεως απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η καταγραφή εικόνας και ήχου καθώς και η παρακολούθηση του μαθήματος από όσους δεν ανήκουν στο μαθητικό δυναμικό της τάξης. Οποιαδήποτε παραβίαση του κανόνα θα αντιμετωπιστεί αυστηρότατα με την άσκηση κάθε νόμιμου μέσου.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για την είσοδο του κάθε μαθητή/τριας στην ηλεκτρονική τάξη θα πρέπει πριν την είσοδο να αναγράφεται το πλήρες ονοματεπώνυμό του (όχι ψευδώνυμα ή μόνο μικρά ονόματα) και η διεύθυνσή του στο σχολικό δίκτυο (Email με κατάληξη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), αλλιώς δεν θα γίνεται δεκτός στο μάθημα και θα παίρνει απουσία.

Τέλος για να θεωρηθεί ενεργή η παρουσία του/της μαθητή/τριας στην τάξη θα πρέπει να πάσα στιγμή να απαντά στο μικρόφωνο ή στο chat. Οι μαθητές/τριες που δεν θα ανταποκρίνονται θα αποβάλλονται από την ηλεκτρονική τάξη.

Με την συνεργασία όλων σας θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην δύσκολη συγκυρία αποτελεσματικά.