Μια μέρα στο μουσείο

Στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη των μαθητών της α’, β’ και γ΄ γυμνασίου του σχολείου μας με συνοδούς τις καθηγήτριες κυρίες Ζεληλίδου, Ντελή, Τσακνάκη, Τσίγκα, Τσιστιπά, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019. Η ομάδα των 74 ατόμων πέρασε όλο το πρωινό στο μουσείο συμμετέχοντας σε ποικίλες δραστηριότητες. Αφού παρακολούθησαν την ταινία «Λάρισα η Πελασγίς στο διάβα των αιώνων», ξεναγήθηκαν από την κυρία Ζάχου στη μόνιμη συλλογή του Διαχρονικού Μουσείου και ολοκλήρωσαν την επίσκεψη δυναμικά, με το εκπαιδευτικό παιχνίδι «Μια πόλη γεμάτη ιστορίες»

Διαβάστε Περισσότερα

Διδακτική επίσκεψη στο Βόλο

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 διδακτική επίσκεψη στο Βόλο, οι μαθητές ξεναγήθηκαν στα εκθέματα του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου και στη συνέχεια απόλαυσαν τη στολισμένη πόλη.

Διαβάστε Περισσότερα

Συνειρμοί

Μαθητές & μαθήτριες του Γυμνασίου Μακρυχωρίου συναντούν έργα ελλήνων ζωγράφων της συλλογής Κατσίγρα στην Πινακοθήκη της Λάρισας.

Διαβάστε Περισσότερα

Αθήνα 2013

Μια αξέχαστη εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα γεμάτη εντυπώσεις! Θαυμάσαμε από κοντά τον αρχαίο και τον σύγχρονο πολιτισμό της πρωτεύουσας.

Διαβάστε Περισσότερα