newspaper

Live δεδομένα από τον μετεωρολογικό μας σταθμό

Αγιασμός 2021

ΤηνΔευτέρα 13-9-2021, στις 9:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας ο αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά. Όλοι οι μαθητές μας θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο του σχολείου στις 9:15, εφοδιασμένοι με τις τσάντες τους γιατί την ίδια μέρα θα παραλάβουν και τα σχολικά βιβλία τους.

Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί με όλα τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19 που λήφθηκαν και την περσινή χρονιά.Οι μαθητές θα προμηθεύονται από την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου ως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου έξι (6) δωρεάν αυτοδιαγνωστικά (self) τεστ από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των τριών επόμενων εβδομάδων (13-3/10), δηλαδή ολόκληρου του Σεπτεμβρίου, και να προσέρχονται στο σχολείο σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.

Το self-test θα πραγματοποιείται δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Παρασκευή, έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο. Ειδικότερα,την πρώτη εβδομάδα του διδακτικού έτους, το τεστ πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο τη Δευτέρα 13/9.

Ο προσυμπτωματικός διαγνωστικός έλεγχος για τον κορονοϊό μέσω αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας (self-test) είναι υποχρεωτικός για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, που δεν έχουν ενεργό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.